Omgeving

 

Omgeving.
Het dorpje Maashees ligt midden tussen Nijmegen en Venlo. Met de auto ben je binnen 5 minuten bij de snelweg Nijmegen-Venlo (A73).

Pieterpad.
In de nabijheid van Maashees loopt het Pieterpad. Dit is de bekendste lange-afstand-wandelroute van Nederland. De route voert van Pieterburen (Groningen) naar Straabeek (Valkenburg).
Ons Gastenverblijf, op 3 km afstand van Vierlingsbek, is een ideale uitvalbasis om de route 19 (Gennep -Vierlingsbeek) en route 20 (Vierlingsbeek - Swolgen) te lopen.

      Maas, Maasduinen, Leukermeer, Well, Kasteel Well.
Wandelen in het Maasduinen gebied, lekker aan zwemmen en varen op de Maas en het Leukermeer (recreatie plas van ongeveer 2000 ha) of een bezoekje aan het dorpje Well.
     
Zoo-Parc, Overloon.
Leuke dierentuin met speeltuin in Overloon waar je echt tussen de dieren kunt wandelen
.
Liberty Park, Overloon.
Oorlog hoort in een museum; een uitgebreid documentatiecentrum, een aangrijpende fototentoonstelling over de Jodenvervolging en een grote hal met veel grote voertuigen en scènes uit de Tweede Wereldoorlog. In de bossen rondom het Liberty Park zijn uitgebreide wandel en fietsmogelijkheden. Er is een speciale mountainbike route en een natuurlijke recreatieplas; "het Schaartven".
      Kling-klong klimbos, Overloon.
In het bosrijke park bij het Liberty Park kun je naar hartelust klimmen, tokkelen en abseilen op klimparcours van verschillende niveaus. Dit alles onder professionele begeleiding.
     
      Geysterse bossen, Boshuizerbergen, Geysteren, Oostrum.
Prachtige natuurgebieden met stuifduinen en jeneverbessen velden en de opnieuw in werking zijnde watermolen "de Rosmeule". hier zijn uitgebreide wandel en fietsmogelijkheden (ook voor mountainbikers).
     
      Maasheggengebied, Vierlingsbeek.
Een natuurgebied op loopafstand met veel wandel en fietsgelegenheden langs de maas. Aan de Maas zijn diverse locaties waar vissen mogelijk is
.

     
Venray.
Verkozen tot de beste binnenstad van 2011-2013.
             
      Lottum, Rozendorp.
Lottum is vooral bekend om de vele rozenkweker; 70% van de Nederlandse rozen komen uit Lottum. Het Rozenfestival (10 - 13 augustus), het Rosarium, De Houthuizermolen, Rozenfietsroute, Wandelroute Schuitwater en nog vele andere bezienswaardigheden in dit pittoreske dorpje.
     
      Toverland, Sevenum.
Een groot en uitdagend attractiepark voor klein en groot met zowel binnen als buiten uitgebreide speelmogelijkheden.
     
      Irrland, Twist-Steden.
Een heerlijk en goedkoop attractiepark in Kevelaer met veel (water)glijbanen, modderarena, springkussens,speelvliegtuigen, maisbad, skelterbanen, etc. Je kunt er tussendoor barbecueën met jezelf meegebrachte etenswaren.
Kernwasser wunderland, Kalkar.
Een attractiepark voor het gezin in een voormalige kerncentrale. Een achtbaan, een wildwaterbaan en een heleboel kermisattracties inclusief friet en ijs.
     
Heyderbossen, Heyen.
Een subtropische zwemparadijs een snelle wildwaterbaan.
      Klein Zwitserland, Tegelen.
Een leuk speelpark met talloze attracties voor jong en oud. Van glijbanen tot een natuurontdekkingspad in het bos.
     
      Arcen, Thermaalbad, Kasteeltuinen.
Een klein dorpje dat heel veel te bieden heeft. Heerlijk kuren een ontspannen in de thermaalbaden, de sauna's of het beautycentrum van het Thermaalbad. Wandelen en de tuinen, het kasteel en de dieren bezichtigen in de kasteeltuinen. Fietsen en wandelen over de vele routes en de verschillende natuurgebieden in de omgeving.
     
      Bedevaartsdorpjes Kevelaer, Goch en Xanten.
Net over de grens in Duitsland liggen enkele mooie bedevaartsdorpjes waar je een kerk of kapel kunt bezichtigen, kaarsen kunt opsteken of voor leuke souvenirs. In Xanten kunt u ook een oude Romeinse nederzetting bezoeken.
     
 

Reserveren.
Stuur een email of bel (+31(0)622879152) voor vragen, informatie of reserveren van ons gastenverblijf.

Welkom Assortiment Email
Geschiedenis Zwammenstam Bereikbaarheid